This is a beta version of The Volunteer Switchboard platform which is still undergoing final testing before its official release. Do read our disclaimer before use!
A Brand New Us!
The platform we have promised is finally here!
SEARCH
Hello Lovely Peeps!
Welcome to The
Volunteer Switchboard!
  • 13 Volunteering Events Organised!
  • 112 Volunteering Hours Clocked!
  • 21 Supporters for 6 Organisations!
Upcoming Events | Past Events
Sunday, December 11th 2016
9.30am - 1pm (GMT+08:00) / 3 hours 30 minutes
We love the idea of distributing goodie packs to elderly to tide through a month or so. Come join us and befriend the elderly! :)
Saturday, February 18th 2017
12pm - 3pm (GMT+08:00) / 3 hours
We’ll be spending some nice and relaxing time with the residents at Lee Ah Mooi Old Age Home (a Geriatric nursing home)!
Saturday, March 18th 2017
12pm - 3pm (GMT+08:00) / 3 hours
We’ll be spending some nice and relaxing time with the residents at Lee Ah Mooi Old Age Home (a Geriatric nursing home)!
Saturday, April 15th 2017
12pm - 3pm (GMT+08:00) / 3 hours
We’ll be spending some nice and relaxing time with the residents at Lee Ah Mooi Old Age Home (a Geriatric nursing home)!
Saturday, May 20th 2017
12pm - 3pm (GMT+08:00) / 3 hours
We’ll be spending some nice and relaxing time with the residents at Lee Ah Mooi Old Age Home (a Geriatric nursing home)!
Saturday, June 17th 2017
12pm - 3pm (GMT+08:00) / 3 hours
We’ll be spending some nice and relaxing time with the residents at Lee Ah Mooi Old Age Home (a Geriatric nursing home)!
Saturday, November 19th 2016
12pm - 3pm (GMT+08:00) / 3 hours
We’ll be spending some nice and relaxing time with the residents at Lee Ah Mooi Old Age Home (a Geriatric nursing home)!
Thursday, November 17th 2016
7.30pm - 9.30pm (GMT+08:00) / 2 hours
Join us for our open community meeting for the next Thankful Thursday meeting! If you haven’t been for one before, do come for this!
Sunday, November 13th 2016
9.30am - 1pm (GMT+08:00) / 3 hours 30 minutes
We love the idea of distributing goodie packs to elderly to tide through a month or so. Come join us and befriend the elderly! :)
Thursday, October 20th 2016
7.30pm - 9.30pm (GMT+08:00) / 2 hours
Thankful Thursdays are a time we ideate and plan awesomeness for future social experiments/videos and plan our activations!
Saturday, October 15th 2016
4pm - 8pm (GMT+08:00) / 4 hours
A "simon-says flash-mob" styled mega event focusing on breaking down barriers between strangers. SIGN UP NOW: bit.ly/mp3exp16fb !
Saturday, October 15th 2016
12pm - 3pm (GMT+08:00) / 3 hours
We’ll be spending some nice and relaxing time with the residents at Lee Ah Mooi Old Age Home (a Geriatric nursing home)!
Sunday, October 09th 2016
9.30am - 1pm (GMT+08:00) / 3 hours 30 minutes
We love the idea of distributing goodie packs to elderly to tide through a month or so. Come join us and befriend the elderly! :)